Je kunt kiezen uit losse behandelingen en diverse pakketten:

Consult energetisch lichaamswerk (60 minuten)

Tijdens de behandeling verwijder ik de ‘negatieve’ energie uit de Aura (het energieveld om het lichaam van de mens) en de Chakra’s (de energiecentra in het lichaam) en plaats ik 'positieve' energie in dit energieveld, deze energiecentra en het lichaam. Hierbij maak ik gebruik van kleuren die ik visualiseer, waardoor het herstel van de balans bespoedigt en blokkades sneller opgeruimd worden.

Deze methode geeft snel resultaat en is effectiever dan ‘Reiki’ omdat de behandeling verborgen trauma's en problematiek naar boven haalt en oplost, organen en celweefsels activeert tot herstel en genezing en jouw welbevinden al snel toeneemt. Mijn energie is meestal 'voelbaar' en geeft jou een aangenaam ontspannen gevoel.

Tijdens het eerste consult neem ik graag samen de tijd voor een uitgebreide intake. Daarna start ik met de behandeling.  Meestal bestaat het totale traject uit zes behandelingen. In sommige gevallen is er meer tijd nodig om samen tot het gewenste resultaat te komen.

Raindrop massage (60-75 minuten)

De Raindrop Technique® is een unieke massage op basis van methoden die al eeuwenlang worden gebruikt om het lichaam en de geest te ontspannen en verjongen.

De Raindrop massage zorgt voor balans en harmonie in het lichaam door een combinatie van doelgerichte massage en verschillende energiebenaderingen, waarbij gebruik wordt gemaakt van diverse zuivere essentiële oliën.

Ontspanningsmassage rug/nek/schouder (30 minuten)

 

 

Losse behandelingen Prijs
Consult energetisch lichaamswerk € 75,-
Raindrop massage € 80,-
Ontspanningsmassage rug/nek/schouder € 35,-
Pakketten Prijs
6x consult energetisch lichaamswerk met afsluitende ontspanningsmassage € 460,-
6x consult energetisch lichaamswerk met afsluitende Raindrop massage € 505,-
Strippenkaart 5x ontspanningsmassage € 165,-
Strippenkaart 10x ontspanningsmassage € 325,-
Strippenkaart 5x Raindrop Massage € 380,-
Strippenkaart 10x Raindrop Massage € 745,-

 

Alle prijzen zijn inclusief 21% BTW.  Pinnen is helaas niet mogelijk, de losse behandelingen dienen contant te worden afgerekend. Betaling van een pakket gaat via een betaalverzoek. Een factuur is op verzoek mogelijk.

 

Voor het maken van een afspraak bel of WhatsApp me op 06-27317740 of vul het contactformulier in.