Ik ben Heidi Spijker (1976) en ik woon samen met mijn partner Danny en twee poezenbeesten in De Meern (Utrecht).        En zoals gezegd: ik ben ongewenst kinderloos….net als jij.

Al zolang ik me kan herinneren ben ik me er van bewust dat ons lichaam uit véél meer bestaat dan alleen vlees, botjes en bloed. Ik voelde vaak andermans energie en emoties, maar kon toen heel lastig het onderscheid maken of hetgeen ik voelde nou van mij was of van de ander. Deze hooggevoeligheid heb ik lang als een last ervaren. Er was een burn-out voor nodig om me te laten inzien dat deze gevoeligheid juist een kracht is. En dat ik deze mag gaan inzetten.

 

 

Je hoeft geen moeder te zijn

om je er één te mogen voelen

- Heidi Spijker -

Diverse trainingen en opleidingen, waaronder het persoonlijk ontwikkelingsprogramma van 365 Dagen Succesvol, Practioner NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren), systemisch werk en magnetiseren hebben ervoor gezorgd dat ik sta waar ik nu sta: in mijn kracht, liefdevol naar mezelf en onderweg (on a mission)!

 

Met Praktijk Heidi zet ik een volgende stap op mijn pad: het helpen van vrouwen bij het helen van haar innerlijke vrouw. Als energetisch therapeut help ik jou je lijf en leven weer in balans te brengen, in een veilige setting. Op meerdere energieniveaus ruim ik uit balans geraakte (negatieve) energie op en vervang deze voor positieve energie.

 

Met als uiteindelijke doel: Heel de vrouw in jou