Hoe word ik weer de vrouw die ik hiervoor was?

Toen mijn partner en ik in 2017 stopten na een slopend IUI traject had ik exact dezelfde vraag. Maar ik vond niemand die me hierbij kon helpen. Een eindeloze zoektocht naar heling van mijn vrouw-zijn volgde.

Want laten we eerlijk zijn; je vrouw-zijn krijgt een behoorlijke knauw van een fertiliteitstraject. 

Hormooninjecties, inwendige echo’s, inseminaties, het halve ziekenhuis dat jouw “binnenwereld” heeft bewonderd en dan uiteindelijk nóg geen baby. Ik voelde me als vrouw zijnde gefaald en flink ook!

 

Het is daarom mijn missie om vrouwen die uitbehandeld zijn in een fertiliteitstraject te helpen bij het helen van haar innerlijke vrouw.

Zelf heb ik namelijk op diverse behandeltafels gelegen. Allerlei (spirituele en/of alternatieve) behandelingen ondergaan, heel veel geld uitgegeven, maar niets leek te helpen. Deze zoektocht wil ik andere vrouwen graag besparen.

 

Rust en verbondenheid

Begin 2020 kwam ik in aanraking met energetisch lichaamswerk in de vorm van magnetiseren. Mijn fysieke en emotionele “trauma’s” als gevolg van het fertiliteitstraject en het ongewenst kinderloos zijn, werden door het magnetiseren stukje bij beetje opgeruimd. Ik kreeg meer rust in mijn lichaam en voelde me weer verbonden met mijn innerlijke vrouw.

Een opleiding tot energetisch therapeut was dan ook een logische stap om mijn missie te gaan volbrengen.

 

 

Ondersteuning door oliën en massages

In dezelfde periode maakte ik ook kennis met de werking van essentiële oliën en was direct verliefd op deze wondertjes van moeder natuur. Sindsdien gebruik ik dagelijks diverse oliën en wil ik écht niet meer zonder.

De ondersteuning op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel gebied blijft me nog iedere dag verwonderen en ik ben dan ook dankbaar voor deze ontdekking.

 

In mijn praktijk ben je naast energetisch lichaamswerk (magnetiseren) ook welkom voor diverse massages.

Daarbij zet ik ook essentiële oliën in voor een optimale beleving van mijn unieke behandelingen. Uiteraard zijn deze oliën ook bij mij verkrijgbaar, zodat je nog lang kunt nagenieten van de heilzame werking.

 

Ik ontvang je met liefde in mijn praktijk!